För att du ska må så bra som möjligt är det viktigt att du alltid sätter dig själv i främsta rummet. Att lyssna på andras åsikter, följa normer och oskrivna regler håller inte i längden. Därför ska du alltid följa magkänslan och göra saker du själv vill. En sak som människor kan ha åsikter kring är bröstförstoring. Om du verkligen vill göra en bröstförstoring ska du inte lyssna på andra utan lyssna inåt. Är bröstförstoring din dröm ska du göra det du kan för att den ska bli verklighet. Det kan finnas flera anledningar till varför du vill göra en bröstförstoring. Så länge det är din vilja är alla anledningar lika värdiga.

Sätt dina behov främst

Det är dock lättare sagt än gjort att faktiskt prioritera dig själv framför andra, speciellt om du är van vid att sätta andras behov före dina egna. I början kan det kännas egoistiskt men med tiden kommer det kännas bättre och till slut kommer du tacka dig själv för att du valde dig framför andra.

Gör en plan för dig själv

För att kunna prioritera dig själv och din hälsa behöver du göra vissa val. Det är även viktigt att få in rutiner för att kunna behålla dina hälsosamma val i vardagen. För att komma fram till vilka förändringar du behöver göra för att kunna prioritera dig själv bättre kan du sätta dig ner och skriva en plan. Försök att göra en plan som verkligen håller och som utgår ifrån dina förutsättningar. Ett tips är att du ska sluta jämföra dig med andra. Gör dina egna val varje dag som tar dig ett steg närmare ett bättre mående. Ett annat tips är att du inte ska vara för hård mot dig själv. Försök att släppa krav och diverse prestationer.

Börja med små val i vardagen

Det kan vara bra att börja med små val i vardagen. Det kan vara små enkla men ack så betydelsefulla val. Det kan vara att ha tid att äta frukost i lugn och ro eller meditera en stund varje morgon. Börja med att addera en ny rutin i taget. Risken är att allt fallerar om du börjar med för många saker samtidigt. När du gör alla dessa små val i vardagen prioriterar du dig själv och ser till vad du behöver för att må bra. Tänk på att inte ge upp om det känns motigt, du kommer att få skörda frukten tids nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *