Det är enkelt att gå i gamla fotspår och fortsätta att resa till bekanta platser eller att bara åka på charter. Upptäck nya resmål och sätt att resa, så berikar du ditt liv med nya upplevelser och utmaningar.

Börja med Vagabond

Det finns så många intressanta platser att upptäcka både i Sverige och omvärlden. Samtligt är det lätt att resa till Kanarieöarna, Mallorca eller att göra ännu en weekendresa till London. Gamla godingar som känns trygga. Men ditt liv blir så mycket roligare om du vågar gå utanför din bekvämlighetszon. Göra något nytt. Ett bra ställe att börja på är resemagasinet Vagabond som har intressanta reportage från när och fjärran. Bläddra i tidningen och hitta nya pärlor att besöka.

Res på nytt sätt

Många gånger är ju själva resan målet. Inte bara hotellet och poolen, utan vägen till destinationen kan vara lika intressant och rolig. Brukar du alltid flyga? Då bör du testa att ta tåget eller bussen. Istället för att ta det mindre klimatsmarta valet flyg, så åker du tåg till London eller Paris. Då kommer du uppleva resan på ett helt och hållet annat sätt. Du kan också testa att resa i Sverige, hemestra, och bila upp till fjällen eller tuffa runt bland öarna i Stockholms skärgård. Eller göra en cykelsemester. Många gånger tror vi att resan måste vara exotisk för att den ska bli något att komma ihåg. I verkligheten är det snarare det faktum att vi gör något annorlunda och vågar utmana oss själva, se nya platser och träffa nya människor som gör en resa oförglömlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *